Rapl se představil divákům v Ústí

  •  

Pokračování třináctidílného seriálu Rapl 2 se odehrává v Ústí nad Labem. V kině Hraničář proběhla beseda s tvůrci filmu – režisérem Janem Pachlem a kreativním producentem Josefem Vieweghem. Ti divákům povyprávěli historky ze samotného natáčení a poděkovali za spolupráci, zejména složkám Integrovaného záchranného systému Ústeckého kraje nebo městu Ústí nad Labem. Při natáčení pomáhala Filmová kancelář Ústeckého kraje, která v kraji funguje už třetím rokem.

„Ústecký kraj je k filmařům velmi vstřícný. Jsme moc rádi, s jakým nadšením se do projektu všichni zapojili, a že spolupráce na takto rozsáhlém projektu byla oboustranně prospěšná. Fakt, že se filmaři do regionu vrací, aby takto poděkovali, hovoří za vše,“ řekla Barbora Hyšková z Filmové kanceláře Ústeckého kraje.

Diváky pozdravili i představitelé hlavních rolí Lucie Žáčková, Lukáš Příkazský a Alexej Pyško. Samotné natáčení probíhalo v centru Ústí nad Labem, v přístavišti a okrajových částech města. Nakonec proběhlo promítání dvou dílů seriálu Rapl 2.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*