Město nakoupilo drtiče a půjčí je Ústečanům

ilustr. foto
  •  

Často řešíte problém kam s větším množstvím větví? Město Ústí nad Labem nakoupilo drtiče odpadu a od ledna je na základě žádosti a losu půjčí Ústečanům.

„Cílem projektu je snížení množství biologicky rozložitelného komunálního odpadu ukládaného na skládku. Zakoupené drtiče budou zapůjčeny po dobu 5 let občanům s trvalým pobytem v Ústí nad Labem. O tom, komu budou drtiče zapůjčeny, nebude rozhodovat pořadí podání žádosti, ale los. Příjem žádostí začne 7. ledna. Pořizovací cena jednoho drtiče je 5 397 Kč,“ říká Romana Macová, mluvčí ústeckého magistrátu.

Žádosti budou přijímány od 7. do 9. ledna na odboru životního prostředí ve 4. poschodí v kanceláři č. 425, vchod z Lidického náměstí od 8:00 hodin. V pondělí 7. ledna bude jejich příjem ukončen v 17:00, v úterý 8. ledna v 15:00 a ve středu 9. ledna v 16:00 hodin. Další podrobnosti včetně formuláře žádosti a smlouvy najdete v rubrice informace zde.

„Ze všech přijatých žádostí splňujících podmínky bude losováním vybráno 109 žadatelů, se kterými bude uzavřena smlouva o výpůjčce. Losování bude veřejné a proběhne ve středu 9. 1. od 17:00 v Informačním středisku města Ústí nad Labem na Mírovém náměstí,“ dodává mluvčí města.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*