Na Rychtě budou řízkové dny i nové pokrmy

  •  

Únor v Pivovar Hotelu Na Rychtě bude již tradičně patřit řízkům. V polovině února proběhnou jedny z nejoblíbenějších gastronomických týdnů – Řízky tradiční i netradiční. Vedle klasického vídeňského řízku ochutnáte i sekaný telecí řízek nebo kuřecí řízek ve speciálním těstíčku. Na své si přijdou i vegetariáni, kteří budou moci ochutnat zeleninový řízek. Gastronomické týdny se servírují denně od 13:30, o víkendu celý den.

Ve stálém jídelním lístku pak hosté najdou několik nových pokrmů ve Speciální nabídce. Ochutnat mohou vepřové klopsy s červenou řepou, pikantní fazole na pivu Mazel, tortillu s býčí svíčkovou nebo bramborové šišky plněné mákem s marinovanými švestkami.

Jezte a pijte Na Rychtě a utrácejte v Husky

Po celou zimu až do konce března můžete Na Rychtě získat poukaz na 20% slevu na nákup sportovního outdoorového zboží značky Husky v prodejně Husky v Ústí nad Labem. Za každých 500 Kč, které Na Rychtě utratíte, dostanete jednu poukázku na nákup. Husky obchod najdete na Masarykově ulici naproti Comfort hotelu (hotel Vladimír).


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*