Už v polovině roku by se mělo otevřít bývalé Tesco

ilustr. obr.
  •  

Areál obchodního centra ve Všebořicích má už od loňska nového majitele, ale zatím je stále prázdný. Firma Bainbridge, která objekt vybudovala, ho prodala společnosti Tamda Foods, dodavateli vietnamských večerek.

Tamda Foods plánuje otevření celého centra na polovinu letošního roku. „Chceme zde vybudovat obchody, restaurace, ale i provozovny jako je kadeřnictví či nehtová studia. A otevřít plánujeme v červu. Už hledáme nájemce,“ přiblížil plány asistent generálního ředitele Tamda Foods Nguyen Doan Truong.

Vietnamská firma, která byla založená v roce 2008 a prodává potraviny a drogistické zboží. Funguje podobně jako jeho konkurent velkoobchodní řetězec Makro. Provozuje od roku 2011 prodejnu v pražské tržnici Sapa a od roku 2015 prodejnu v tržnici Vinamo v Brně. V roce 2013 začala provozovat objednávky do domu. Tržby v posledních letech přesahují miliardu korun.

Obchodní centrum ve Všebořicích bylo postaveno v roce 1999 a jeho nájemní plocha přesahuje 18 tisíc metrů čtverečních. Z ekonomických důvodů tady v roce 2015 ukončil své působení hlavní nájemník, britský řetězec Tesco. Postupně začali odcházet i další, například McDonald’s, až celý objekt zůstal prázdný.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*