FOTO: Ústečtí senioři oslavili MDŽ hudbou a tancem

  •  

Mezinárodní den žen oslavili ústečtí senioři i v letošním roce velkou akcí v kulturním domě. Sál, ve kterém se jen těžko hledalo volné místo a museli se otevřít i balkony, patřil ale i mužům a dětem z ústeckého DDM, které zde pro seniory vystupovaly. Ty pak všem ženám v sále předaly růže.

Hosty v úvodu přivítala předsedkyně ústecké rady seniorů Květoslava Čelišová, která ženám popřála vše nejlepší k svátku a všem přítomným dobrou zábavu. „Doufám, že se budete bavit jako vždy na našich akcích,“ řekla Květoslava Čelišová a poděkovala vedení města za podporu, kterou se seniorským akcím dostává.

Seniory pozdravilo i vedení města, náměstci Věra Nechybová a Tomáš Vlach spolu s ústeckým primátorem Petrem Nedvědickým. „Děkuji za pozvání a chci říct, že nové vedení města si vás seniorů váží a slibuji, že budeme i nadále pokračovat v té cestě podpory, která byla započata,“ uvedl primátor města Petr Nedvědický.

Zábavným odpolednem hudebně provázela kapela Oli, moderátorské role se ujala dvojice Alenka Skalová a David Kozlok. Speciálním hostem byl zpěvák a bavič Vladimír Hron. Akci uspořádala Rada seniorů a finančně ji podpořilo město.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*