Strážníci besedovali se seniory

  •  

Strážníci z oddělení prevence kriminality a dopravní výchovy se setkali se seniory. Setkání proběhlo v rámci preventivního projektu Městské policie Ústí nad Labem s názvem „Myslíme na vás“.  Tentokrát preventisté navštívili klienty Domova pro seniory na Severní Terase.

„Vítáme takové akce, jsou důležité zejména pro lepší informovanost občanů o bezpečnostní problematice, ale také pro výměnu zkušeností,“ uvedl primátor Petr Nedvědický.

Setkání bylo zajímavé nejen pro klienty domova, ale i pro strážníky. Zúčastnění se mohli seznámit s lidmi, kteří v minulosti sloužili v armádních, policejních nebo hasičských sborech.

„Tito veteráni velmi poutavě vyprávěli své životní příběhy a zkušenosti ze služby.  Mezi besedujícími byl i veterán, který letos oslaví 100. výročí svého plodného života. Na žádost seniorů strážníci přislíbili, že na další setkání přivedou i své služební psy a pochlubí se s jejich dovednostmi a úspěchy, které dosahují na republikových závodech,“ dodal zástupce ředitele strážníků Jan Novotný.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*