TIP: Přijďte na den otevřených dveří rádia

  •  

Atrakce pro děti, soutěže o ceny, živá hudba, prohlídky historické budovy a dárek pro každého návštěvníka – takový je program Dne otevřených dveří Českého rozhlasu Sever, který proběhne v sobotu 18. května od 12:00 v zahradě ústeckého studia v ulici Na Schodech 10.

Veřejnost si bude moci po skupinách a s výkladem prohlédnout Wolfrumovu vilu a podívat se, jak se dělá vysílání. Hudbu a zábavu na pódiu obstarají známý televizní bavič Vladimír Hron, ústecký písničkář Petr Lüftner a rozhlasový Big Band. Děti se mohou kromě soutěží o sladkosti a hračky těšit na skákací hrad, projížďky na ponících zdarma nebo ukázku výcviku dravých ptáků.

„Také letos přijede z Kadaně velký maskot pohádkové postavy Maxipsa Fíka, od kterého se děti loni nemohly odtrhnout,“ zve ředitel ČRo Sever Milan Knotek.

Návštěvníci budou mít příležitost setkat se s oblíbenými moderátory a redaktory, vstoupit přímo do vysílání a přes nejoblíbenějšího moderátora Miroslava Tartárka někomu poslat hezkou písničku. Vstup na akci je zdarma.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*