Ústečtí rozhodčí reprezentovali české barvy

  •  

Na významné mezinárodní soutěži v karate BUDAPEST OPEN 2019 reprezentovala české barvy čtveřice rozhodčích z Ústecka. Mezi 70 rozhodčími celé Evropy, kteří řídili zápasy 1 400 soutěžících ze 14 států, měli své místo.

„I na dvoudenní soutěž to byl maraton zápasů a udržet mysl v pozornosti rychlosti mini sekundy zápasových technik, byl opravdu záběr,“ komentoval celodenní vypětí rozhodčí Jan Stropnický, který nově získal funkci v Komisi rozhodčích ČSKe.

Podobnou soutěž připravuje, jako jednodenní s maximálním počtem 700 soutěžících, tentokrát na ústeckém Zimním stadionu, i ústecká škola karate SKR SPORT UNION, jehož členy jsou uvedení rozhodčí.

„Na Budapešť Open jsme sbírali zkušenosti a také díky podpoře Města Ústí nad Labem, je budeme moci aplikovat 19. října na domácí scéně,“ řekl ředitel soutěže 51. Grand Prix Northbohemia Hayashi Cupu Josef Rajchert a dodal: „Zimní stadion je pro nás meta, kterou jsme ještě nepřekročili. Díky podpoře městského zastupitelstva jsme získali prostředky na jeho pronájem. Vážíme si toho. Vstupné pro veřejnost bude i tentokráte zdarma a zveme širokou veřejnost na tento náš svátek.“


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*