V Doběticích vzniklo jedinečné parkourové hřiště

  •  

Vyznavači moderních adrenalinových sportů mají v Ústí místo, kde se mohou realizovat. Nové parkourové hřiště pro sportovní nadšence všeho věku, vzniklo v Brandtově ulici.

Hřiště slavnostně otevřel starosta Severní Terasy Jaroslav Šimanovský, spolu s místostarostou Pavlem Dufkem a zastupiteli Severní Terasy. Slavnostního otevření se zúčastnila i náměstkyně primátora Věra Nechybová.

Jde o vůbec první moderní a certifikované hřiště na parkur v Ústí nad Labem. Radnici na Severní Terase přišlo na necelý milion korun. „Při výběru nového parkurového hřiště jsme si jako odborného a technického poradce přizvali ústecký parkurový oddíl. Přejeme všem, ať se tu dobře trýčkuje,“ řekl zástupce starosty Severní Terasy Pavel Dufek.

Hřiště je určeno aktivním parkouristům různé dovednostní úrovně, ale využívat ho může každý, kdo má chuť si parkour vyzkoušet.  Parkourové hřiště má simulovat běžné překážky především městského prostředí – zábradlí, zdi a zídky – a umožnit nácvik jejich překonávání a především pohyb na nich.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*