Karatisté si užili Vánoční pohár

  •  

Tradiční Vánoční pohár talentů v karate SKR SU, obohacený o obratnostní disciplíny pro předškolní mládež a veřejnost, uvítal ve sportovní hale Střední průmyslové školy v Ústí nad Labem Doběticích na 170 soutěžících.

V obratnostních disciplínách překážkové dráhy, cvičení kihon na místě nebo v pokročilejších kategoriích v sestavách kata se utkali závodníci od 4 do 14 let.

„Máme krásnou tradici uspořádat hezký, zábavný turnaj pro děti s množstvím cen pro každého účastníka,“ osvětlil praxi tohoto turnaje jeho organizátor Josef Rajcherta a dodal, že je to důstojný závěr výcvikového roku a šance pro malé závodníky, kteří se soutěžemi začínají.

Ve dvaceti devíti kategoriích startovali nejen závodníci domácích středisek SKR Sport Union, ale i soutěžící z mladé Boleslavi, Teplic, Milovic, Loun, České Lípy a Prahy. Jako každoročně, krom vítězů jednotlivých kategorií, byly vyhlášeny i Talenty soutěže 2019. Mezi dívkami to byla, sborem rozhodčích vybraná Adéla Konůpková z lovosického střediska SU a mezi chlapci David Vuong Minh Duc ze střediska SU Krásné Březno.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*