Ples pomůže opuštěným zvířatům

  •  

Druhý Společenský ples Severní Terasy se blíží. Sál Horizontu jej bude hostit už 28. února. Výtěžek ze vstupného plesu poputuje útulku pro opuštěná zvířata.

„Navazujeme na loni odstartovanou tradici plesů našeho obvodu a všechny srdečně zveme. Vstupné sice trochu zdražilo, ale koupí lístku lidé pomohou dobré věci. Útulek, který tak společně podpoříme, také sídlí v našem obvodu,“ řekl starosta Severní Terasy Jaroslav Šimanovský.

Založit tradici se vedení radnice rozhodlo, protože chce spojovat obyvatele největšího ústeckého sídliště, aby se měli kde scházet a aby cítili sounáležitost ke komunitě žijící na Severní Terase.

Bohatý program začne předtančením skupin TS Freedom a v programu vystoupí Roboti z dětského domova, DJ Ruda Spousta a připravené je opět i půlnoční překvapení. V tombole je připraveno přes 200 cen. K poslechu i tanci zahraje skupina Brass Bombers.

Vstupenka vyjde na 250 korun a koupit si ji můžete v kavárně hypermarketu Albert. Radnice v rozpočtu vyčlenila na ples sto tisíc korun. „Podařilo se nám sehnat sponzory, takže peníze v rozpočtu zůstávají,“ dodal starosta Šimanovský.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*