Chceme přivést ženský vrcholový volejbal zpět do krajského města

  •  

Klub Volejbal Ústí nad Labem je mezi sportovními kluby v Ústí nad Labem nováčkem. Své základy má hluboko v historii ústeckého volejbalu a svou činností navazuje na úspěšné volejbalové kluby Rudou hvězdu Ústí nad Labem a SKP Sever Ústí nad Labem.

Klub byl založen v roce 2016 zápisem do spolkového rejstříku a svou činnost oficiálně zahájil v roce 2017, kdy se po vzájemné dohodě oddíl volejbalu odloučil od klubu SKP Sever Ústí nad Labem. Stal se výhradně dívčí záležitostí se zaměřením na mládežnický volejbal.

Cílem nás všech je být zdravým fungujícím klubem, který přivede ženský vrcholový volejbal zpět do krajského města.  Tento moderní dynamický sport, kolektivní hra, rozvíjí herní a pohybové dovednosti, ale i týmového ducha a osobnost hráček.

Zároveň poskytuje velké množství zábavy, zdravých emocí a smysluplné využití volného času pro děti a mládež. Tvoříme dětem podmínky a přátelské prostředí, ve kterém mohou osobnostně růst a dosahovat sportovních úspěchů. Přijďte mezi nás zasportovat si, získat nové přátele a možnost se dobře bavit sportovními výkony. Více se dozvíte na našich webových stránkách www.volejbalustinadlabem.cz.

Volejbal Ústí nad Labem


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*