Zahradní koncert ústeckých Beatles přesunulo počasí do Nároďáku

  •  

Skupina The Boom Beatles Revival Band and Orchestra vystoupí ve velké sestavě 20. června v 20:00 hodin, ale jinde. Koncert se přesunul pro nepřízeň počasí do Národního domu.

Výtěžek koncertu bude věnován nevidomému plavci Miroslavu Smrčkovi, který se v roce 2016 kvalifikoval na olympiádu v Rio de Janeiru, kde skončil na 6. místě, v roce 2017 přivezl z Mistrovství světa v Mexiku stříbrnou a bronzovou medaili, v roce 2018 získal na Mistrovství světa v Dublinu 3x 4. místo a splněný limit na Mistrovství světa v Londýně, kde získal kvalifikaci na olympiádu v Tokiu 2020.

„Olympiáda v Tokiu je přesunuta na rok 2021, a ačkoliv Mirek uvažoval o ukončení vrcholového sportu, olympiádu si nenechá ujít,“ říká frontman The Boom Pavel Nepivoda.

Vstupenky za 150 Kč jsou k dostání v předprodeji v Informačním středisku města Ústí nad Labem, v prodejnách Jasmína na Lidickém náměstí, Klíčnictví Albert na Severní Terase, v prodejně Comfor ve Vaníčkově ulici a na webových stránkách ww.vstupenkyusti.cz. Na místě budou vstupenky k dostání za 200 Kč.

Benefiční koncert pořádají The Boom, agentura B.B. Art Production s kulturním střediskem města a Českým rozhlasem, za podpory města Ústí nad Labem.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*