Výtěžek vánočního koncertu The Boom dostane onkologie

  •  

Tradiční předvánoční charitativní koncert ústeckého The Boom Beatles Revival Band a letos opět se sedmdesátičlenným symfonickým orchestrem se uskuteční v Domě kultury 13. prosince od 19:30 hodin.

I tentokrát, jde už od 24.vánoční koncert kapely, si muzikanti připravili řadu překvapení. Přijede nestárnoucí český Ray Charles Michal Prokop a nebude chybět ani jeden z nejlepších českých kytaristů Luboš Andršt. Program obohatí i ústecká legendární kapela Bonifanti.

Po vystoupení hostů zahrají The Boom tradičně se svým orchestrem ve více než dvouhodinovém programu skladby z pozdějšího období tvorby The Beatles. V originálních aranžích zaznějí známé hity jako Yesterday, Strawberry Fields Forever, All you need is Love, Penny Lane, I´m the Walrus, Let it be, The Long And Winding Road, nebo trojice Golden Slumbers – Carry That Weight – The End a další. V programu zahrají The Boom s orchestrem i Lennonovy a Harrisonovy skladby z éry po Beatles, například Imagine nebo All things must pass. Na závěr koncertu zahrají The Boom Beatles Revival Band sérii skladeb z počátků Beatlemánie.

Výtěžek koncertu po odečtení nákladů bude věnován na konto Komplexního onkologického centra Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Stejně tak výtěžek ze zakoupení charitativního trička z limitované edice s poselstvím světoznámé módní návrhářky Liběny Rochové. Koupit ho můžete už nyní v v Informačním středisku města nebo přímo na koncertě.
Vstupenky jsou v předprodeji za 180 Kč v recepci Domu kultury, CK Neckermann, v prodejně Jasmína, v Klíčnictví v Albertu a Informační centru. V den koncertu bude cena vstupenky 250 Kč.

PROFIL
Skupina The Boom byla založena v roce 1990 a od svých počátků se zabývá reprodukcí skladeb skupiny The Beatles. Od roku 1997 vystupuje skupina s orchestrem složeným z profesionálních a poloprofesionálních hudebníků, díky kterým je možno živě provádět studiové skladby z pozdější tvorby The Beatles v originálních aranžmá.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*