Útulek Fest: Užijete si hudbu a pomůže

  •  

I letos se koná tradiční benefiční Útulek Fest. Ten původní, květnový, pořadatelé přesunuli na rok 2021. A nyní přichází s letním letním Útulkem, který se koná o víkendu 7. – 8. srpna v areálu Cyklokempu Loděnice Brná. Na 18. ročníku během patnácti hracích hodin vystoupí 14 hudebních uskupení a 1 litoměřický divadelní spolek.

Začíná se v pátek v 17:00, druhý den se pokračuje od12:00 – oba dny pak hudební produkce končí ve 22:00.

Mezi hvězdy z největších se můžou počítat UDG, původně ústecká parta, která také stála u zrodu festivalu v roce 2002. Ústí dále zastoupí stále známější Idio & Idio, pořád oblíbení Točílas, svátečně punkující Brajgl, nebo mladá krev v podobě skupiny Paradox. Největší legendou celé akce pak jistě je plzeňská Znouzectnost.

Všechny smečky si můžete poslechnout – a to v pořadí, v jakém zahrají – pod odkazem https://bandzone.cz/koncert/510259-usti-nad-labem-cyklokemp-lodenice-letni-utulek-fest-2020

V pátek 7. srpna pořdatelé přichystali speciální příležitost, jak dorazit na festival. Loď Marie vypluje ze svého vaňovského přístaviště v 16:00 a v 18:30, aby se za cca 45 minut objevila s 30 pasažéry na palubě přímo u mola kempu. K tomu – a krásám polabské přírody – jim zahraje bluesman Rohypnol.

Předprodej na 18. ročník je v plném proudu online na www.VstupenkyUsti.cz  a také na několika místech v Ústí – v originále zakoupíte vstupenku za 250 Kč v čajovně U vysmátý žáby, restauraci Praha na Střekově a také přímo v kempu, kde se hudební open air koná. Lístek na místě vyjde na 350 Kč.

Výtěžkem z Útulek Festu se podpoří, tak jako každý rok, několik zařízení starající se opuštěná zvířata na Ústecku. Těm pořadatelé dosud věnovali krmení v hodnotě 540 tisíc korun.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*