Na Severní Terase se bude slavit

  •  

Hned několik událostí se spojí a oslaví koncem září v Centrálním parku. Kromě Dne Severní Terasy se tu bude slavit i pětasedmdesáté výročí konce druhé světové války a dvacet let výročí Ústeckého kraje.

„Součástí oslav v parku bude 20. září velký open air koncert v podání celého orchestru Severočeského divadla opery a baletu,“ vysvětluje starosta Jaroslav Šimanovský a dodává, že před koncertem vystoupí oblíbená ústecká kapela The Boom se svými hity a zároveň s orchestrem zazpívá i Tereza Mátlová, Marián Vojtko a na saxofon zahraje Felix Slováček junior. „Bude to opravdu zážitek a věřím, že na své si přijde určitě každý,“ doplňuje místostarosta Pavel Dufek.

Celé oslavy však začnou o několik dnů dříve. Centrální park ožije už ve čtvrtek 17. září, kdy tu rozbalí své tábory američtí, ruští a němečtí vojáci z Klubu vojenské historie. Proběhnou ukázky bojových střetů, přehlídka, ale především předvedou vojenskou techniku.

„Největším lákadlem bude určitě kromě ukázky bojů hlavně možnost si prohlédnout zblízka a vyfotografovat dobovou vojenskou techniku,“ zve všechny starosta Šimanovský, s tím že takhle velkolepě Severní Terasa oslaví svůj den už po dvanácté.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*