Ústí čeká další boxerský galavečer – Boxing Live

  •  

Už za pár dní nás čeká další galavečer profesionálního boxu. Mezi čtyři provazy se po pauze způsobené pandemií koronaviru vrací profesionální boxerská šampionka WBC v minimuší váze Fabiána Bytyqi. Soupeřkou jí bude v pátek 25. září Maďarka Judit Hachboldová.

„Samozřejmě se těším. Poslední zápas jsem měla v listopadu a to už je hodně dlouho,“ řekla během tiskové konference před boxerským galavečerem čtyřiadvacetiletá boxerka a dodala, že s Maďarkou už měla boxovat, ale nakonec z toho sešlo. Ale má ji načtenou takže ví, do čeho jde.

Podle současných epidemiologických pravidel může do Sportcentra Sluneta, kde se galavečer uskuteční, přijít 750 diváků rozdělených do tří sektorů. „Předprodej už je zahájený v Ticketportalu,“ řekl trenér a manažer Lukáš Konečný s tím, že galavečer zorganizuje přinejhorším i bez diváků nebo s jejich minimálním počtem.

Vrcholem večera bude titulový duel Viktora Agateljana a Slováka Matúša Babiaka o pás šampiona České unie boxerů profesionálů ve váhové kategorii do 72,5 kg. Do šestikolového boje v supertěžké váze nastoupí Tomáš Šálek. K vidění bude souboj holých pěstí – Bare Knuckle mezi Stanislavem Eschnerem a Michalem Řehákem. V předzápase v amatérském boxu se představí i dcera Lukáše Konečného – Jaromíra.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*