Nová sezona u ústeckých florbalistek

  •  

Ústecký kádr doznal před začátkem soutěže několika změn. První ostré starty v dospělé kategorii budou sbírat Lucie Mrázová a Michala Rosendorfová. Tým bude nově těžit i z cenných zkušeností Petry Bratschaedlové a Barbory Gabrielové.

Z Lovosic přichází Kateřina Pechanová, která bude zároveň plnit funkci týmového fyzioterapeuta. Z Liberce míří do Ústí i Daniela Tomanová, v brance bude nadále spoleh na Terezu Kejřovou. Realizační tým nově podpoří Petr Kašpar. Eliška Poláková a Vendula Štolbová budou sbírat extraligové zkušenosti ve Florbalu Chodov, nadále ale budou působit i v Ústí formou střídavých startů.

Za obdobných podmínek přestupují do Start98 Kunratice i Lucie Špírková a Adéla Kubíková, která se po ročním hostování v Praze bude moci vrátit na ústeckou palubovku. Klára Mečířová a Natálie Neumanová využijí možnosti střídavého hostování a představí se v extraligovém dresu Mladé Boleslavi, Klára Jasanová bude působit i v juniorském týmu Florbalu Chodov. Eliška a Berenika Vrzalovy naváží na hostování v FBC Liberec, kde letos poprvé okusí ženskou soutěž.

Florbal Ústí


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*