Knihovna otevírá výdejní okénka

  •  

Ústecká knihovna po měsíci a půl, kdy musela být uzavřena, opět umožňuje čtenářům půjčovat si předem objednané dokumenty prostřednictvím výdejních okének.

Výdejní okénka budou fungovat jak v obou hlavních budovách knihovny v ulicích Winstona Churchilla 3 a Velká Hradební 45, tak i na všech pobočkách. Všechna tato okénka budou sloužit výhradně k půjčování předem objednaných dokumentů, k vracení čtenáři mohou využívat návratový automat, který je hned vedle výdejního okénka ve Velké Hradební.

„Okénka v hlavních budovách mohou čtenáři využívat každý všední den, ta na pobočkách pak vždy v úterý, ve středu a ve čtvrtek. Další informace o otevírací době okének a fungování celé služby jsou podrobně rozepsány na našich webových stránkách www.svkul.cz,“ informuje ředitelka knihovny Jana Linhartová.

„Registrovaní čtenáři si prostřednictvím čtenářského konta nebo e-mailu mohou objednávat nejen klasické knihy, ale například i audioknihy, filmy nebo deskové hry, zkrátka vše, co jim umožní maximální limit výpůjček a co budou schopni pobrat,“ doplňuje k současným výpůjčním službám knihovny Jana Linhartová.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*