Snažil se zaparkovat a chytili ho při tom strážníci

  •  

Hlídka strážníků dorazila do ulice Větrná,  protože je tam přivolal telefonát občana, který viděl, jak v  ulici jezdí stříbrné auto, jehož řidič je nejpíš pod vlivem alkoholu.

Hlídka popisované auto na místě objevila. „Řidič se s vozidlem otáčel a marně se pokoušel zaparkovat.  Hlídka přistoupila k řidiči vozidla a  vyzvala ho k prokázání totožnosti,“ popisuje zástupce ředitele Městské policie Ústí nad Labem Jan Novotný.

Z muže středního věku  byl během rozhovoru cítit alkohol, proto se ho strážníci zepali, zda před jízdou nebo během jízdy nepožil alkoholický nápoj nebo jinou návykovou látku.

„Dotyčný strážníkům sdělil, že, před jízdou nepožil žádný alkoholický nápoj a že přijel právě z města. Poté byl hlídkou vyzván, aby setrval na místě do příjezdu Policie ČR, která u něho provede orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu,“ dodává Novotný. Po příjezdu policistů byla u muže provedena orientační dechová  zkouška, při které řidič nadýchal 1,23 promile alkoholu v dechu a při opakování 1,27 promile alkoholu v dechu.

Kvůli podezření ze spáchání  trestného činu, byla celá věc na místě předána k dořešení hlídce Policie ČR.

 

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*