Kapela Idio&Idio míří do vesmíru

  •  

Ústecká kapela Idio&Idio právě vydala nový videoklip s názvem Muzikonaut. Zpěvák a baskytarista kapely Marek Odložil říká, že ústecká formace hledá nové cesty a jede dál.

Pro hudební kapelu musí být poslední rok hodně zdrcující.

Situace je složitá pro každého. To není žádný šok. Člověk tak může sklopit hlavu a přežívat, anebo hledat nové cesty. Snažíme se neklesat na mysli a plnit svůj účel navzdory opatřením. Abychom se vyhnuli neustálé negaci sociálních sítí, založili jsme na Facebooku skupinu Muzikonauti, kde se neřeší politika ani pandemie, ale pouze radost z hudby. Ta přichází od autorů i od fanoušků. A hlavně jsme vydali nový klip Muzikonaut, pojednávající o osamocení bez hudby, s již tradičně pozitivní pointou.

Jak vidím, tak jste pozitivní a jedete dál.

Ano, za žádnou cenu nechceme přešlapovat na místě. Když není možné fungovat tradičními cestami, je potřeba najít cesty nové. Proto připravujeme online pořad „Za zkoušku nic nedáš“ na streamovací platformě Twitch. Koncept je postavený tak, že se kdokoli může online stát součástí naší zkoušky, konverzovat s námi, přidat názor, diskutovat, zapojit se do tvorby a užít si trochu hudby. Na léto se také snažíme dokončit další singl, ačkoli je to v tuhle chvíli finanční masakr.

Zrovna se nenudíte.

To vůbec. Je to obrovská výhoda práce v týmu. Nebudeme lhát. Na každého z nás za tu dlouhou dobu dopadl splín. Ať už z důvodu nemožnosti koncertovat, cestovat, nenávisti na sociálních síti. Ale naštěstí se vždy najde hned vedle člověk, který všechny vrátí zpět svým veselým přístupem a nadějí. Jsme bez přehánění taková velká rodina. Jsme neustále v kontaktu a jsme tu pro sebe.
Navíc se občas podaří rozzářit den i ostatním lidem, a to nám neuvěřitelně nabije baterky. Už se těšíme, až se zase všichni sejdeme, užijeme si párty a celé téhle šílenosti se společně zasmějeme.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*