Přibývá nehod, od kterých řidiči ujíždí

  •  

Ústečtí policisté v poslední době zaznamenali nárůst případů, kdy řidiči z místa dopravní nehody odjedou, aniž by případně poškozenému zanechali kontakt nebo vůbec si zjistili následky vzniklé situace. Podle policejní mluvčí Veroniky Hyšplerové je to o to smutnější, když vlivem dopravní nehody dojde ke zranění.

V prvním případě dopravní policisté pátrají po řidiči vozidla Škoda Fabie II, červené barvy, které  14. května v 8 hodin ráno na křižovatce ulic Masarykova x Štefánikova srazilo na přechodu pro chodce jdoucí chodkyni. Spolujezdkyně řidiče z vozidla ještě vystoupila a komunikovala se zraněnou ženou, ale po chvíli nasedla do vozidla a následně oba odjeli.

Dále policisté pátrají po řidiči vozidla Peugeot, pravděpodobně typu 5008. Tento řidiče se 16. května v 9:23 hodin v ulici Hoření stal účastníkem dopravní nehody mezi vozidlem Audi A6 a Škoda Octavia. Z kamerového záznamu, který mají policisté k dispozici je patrné, že si je řidič vzniklé situace vědom, avšak zaparkuje opodál v areálu UJEP. Zpovzdálí sleduje situaci na místě a po zhruba 5 minutách odjíždí.

Žádáme jak řidiče vozidel, tak případné svědky, aby se policistům prostřednictvím linky 158 nebo na nejbližší policejní služebně přihlásili.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*