Činoherák chystá další premiéru

  •  

Po páteční premiéře a nedělní repríze melancholické komedie Najal jsem si vraha, které se uskutečnily v ústeckém muzeu, pokračuje Letní štace Činoherního studia a to rovnou další premiérou.

V pátek 11. června poprvé a v sobotu 12. června podruhé uvedou na termálním koupališti v Brné absurdní gotesku Helmuta Kuhla, inscenaci Harila aneb Čtyři z punku a pes v režii Štěpána Gajdoše s Jaroslavem Achabem Haidlerem, Martou Vítů, Janem Plouharem a Matúšem Bukovčanem v hlavních rolích.

„Původní prosincový termín pro premiéru jsme z důvodu epidemiologického lockdownu nemohli uskutečnit. I když jsme Harilu natočili a plánovali zveřejnit ve formě streamu, nakonec jsme se rozhodli na první uvedení počkat a zařadit ho do termínu Letní štace 2021. Ten čas teď nastává,“ říká Petr Kuneš z Činoherního studia. A dodává: „Rozjetou punkovou jízdu matematika René Levínského, který se zde ukryl pod pseudonymem Helmut Kuhl, představíme dvakrát za sebou v prostředí oblíbeného ústeckého koupaliště v Brné.“ Více informací k představení najdete na https://www.cinoherak.cz/repertoar/harila-koupaliste/.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*