FOTO: „Den se Slovanem na ledě“ se povedl

  •  

Na ledě ústeckého Slovanu se dnes konala promo akce „Den se Slovanem na ledě“. Akce, která byla určena pro partnery, patrioty a permanentkáře se povedla. Konala se zábava na ledě za účasti hráčů A týmu. Nechybělo volné bruslení. Slovan představil nové dresy.

Na tiskové konferenci zaznělo, že nastávající sezona, bude pro Ústí těžká. „ Slovan letos vstupuje do nejtěžší sezony historie první ligy. Protože se této soutěže může letos spadnout až pět týmů,“ přiblížil dlouholetý hokejový funkcionář klubu Vladimír Evan a dodal, že čeká hokejisty opravdu těžká sezona. A to nejen po sportovní, ale i po ekonomické stránce.

„Letošní sezona bude specifická i po ekonomické stránce. Spousta týmů posílila a museli jsme i my výrazně posílit, abychom se pohybovali v těch místech tabulky, kde nám nebude hrozit sestup, takže to zasáhlo náš rozpočet. Ale už na tom, abychom ho naplnili, pracujeme,“ dodal Evan.

Podle trenéra Miroslava Macha je těžké předvídat, jak Slovan v této sezoně uspěje, ale doufá, že do desátého místa v tabulce to bude.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*