Ústecká onkologie dostala peníze už podesáté

Foto: KZ
  •  

Letos už podesáté dostalo onkologické oddělení ústecké Masarykovy nemocnice u příležitosti Vánočního koncertu hudební skupiny The Boom finanční příspěvek, který pacientům zpříjemní pobyt v nemocnici.

Primářka onkologického oddělení Martina Chodacká vysvětlila, že pro pacienty připravují projekt na vytvoření relaxační zóny spojením vnitřní a venkovní části, kde vznikne venkovní odpočinková část s bezbariérovým přístupem, nové chodníky, zrekultivovaná zeleň, altán a pergola s posezením. „Je to běh na delší trať, ale věříme, že se nám naše plány podaří zrealizovat i díky dlouhodobé pomoci a podpoře MALFINI a Boomáků,“ přidává pro úplnost k využití finanční částky.

Spolu s aktuálním darem představuje celková výše podpory ústecké onkologie částkou téměř 1,2 milionu korun. „Jsme rádi, že se stejně jako z tradičního a oblíbeného koncertu stala i z naší vzájemné spolupráce s onkologií tradice, a že tím pomůžeme pacientům alespoň trochu zpříjemnit pobyt v nemocničním zařízení, kde musí trávit čas bez svých nejbližších, dětí, rodin a kamarádů,“ doplnila ředitelka marketingu společnosti MALFINI Martina Weberová.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*