Zpíváme pro tebe s rekordní částkou 320 000 korun

Foto: Daniel Šeiner
  •  

V Severočeském divadle v Ústí nad Labem se 10. března uskutečnil jubilejní 10. benefiční koncert „Zpíváme pro Tebe“. Pořadatelé koncertu předali jeho výtěžek, formou dvou šeků, Johance a Jarouškovi z Ústecka. Aktéři a diváci společně tak pomohli jejich rodinám spolufinancovat pomůcky potřebné k lepšímu zvládnutí jejich onemocnění.

Na koncertě se představil Ústecký dětský sbor, v čele byli sbormistři Martina a Petr Zemanovi, klavírní doprovod Václav Krahulík, Hudba Hradní stráže a Policie ČR, 4TET Jiřího Korna, Kateřina Brožová a Daniela Šinkorová. Moderování koncertu se ujali Kateřina Brožová a Jan Šťastný.

Důvěryhodnost benefičního koncertu byla podtržena promítnutím reportáže o dětech, jimž byl koncert.  Diváci tak viděli, ke komu a proč putují jejich peníze. V samém závěru koncertu si Johanka a Jaroušek s rodiči osobně převzali, přímo na jevišti ústeckého divadla, šeky v rekordní částce 320 000 korun.

Hlavní organizátorkou této organizačně velmi náročné akce je sbormistryně a manažerka Ústeckého dětského sboru v Ústí nad Labem Martina Zemanová, členka katedry výchov umění PF UJEP. Hlavním pořadatelem akce byl Ústecký dětský sbor.

 

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*