Dopravu v centru města omezí běžecký závod

  •  

Už 28. května odstartuje z Kostelního náměstí tradiční běžecký závod RunTour Ústí nad Labem. Pořadatelé zvou děti i dospělé na trasy dlouhé 3, 5 a 10 kilometrů přímo z centra města, rovinatým terénem kolem řeky Labe s výhledem na hrad Střekov a Mariánský most.

Květnový závod RunTour provázejí dopravní omezení, která potrvají od 9:30 do 16:00 hodin. Dočasně budou uzavřeny ulice Malá hradební, U Nádraží, Předmostí, most. E. Beneše, Národního odboje, Děčínská, Železničářská, Litoměřická, Střekovské nábřeží, Varšavská, Hviezdoslavova, Raisova, Těšínská, Pionýrů, Na Pile, Třebízského, Tomáše ze Štítného, Sukova, Mánesova, U Stanice, Kozinova, Žukovova, Kramoly a Rybářská.

Objízdná trasa na střekovské straně bude vedena ulicemi Karla IV., Kojetická, Poslední cesta, Nová, Mariánský most. Nebo Karla IV., Žukovova, Děčínská, Mariánský most. Na ústecké straně pak ulicemi Předmostí, Přístavní, Bílinská, U Trati. Pro autobusy a MHD ulicemi Předmostí, Přístavní, Bílinská, Malá hradební, Revoluční a Mírové náměstí.  Další závod, který uzavře centrum města, je Mattoni půlmaraton, ten se poběží 17. září.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*