Rychta láká na nové menu, desítku i sledování hokejového šampionátu

  •  

Ústecká Restaurace s pivovarem Na Rychtě odstartovala na jaře sezonu otevřením letní zahrádky, novým stálým jídelním lístkem a nabídkou lehkých piv.

Na stálém jídelním lístku přibyla řada zajímavých pokrmů, které se hodí nejen k pivu z rychtářského pivovaru. Ten se snaží na teplejší období roku obměnit nabídku o lehčí zlatavé moky, takže k vlajkové lodi minipivovaru Mazlovi a novince letošní sezony nealkoholickému pivu přibyla nově Ústecká desítka a od června také Ústecká rychtářka 11 Weizen. Pro ty, kteří mají rádi ovocná piva, je na čepu Ústecká Malina. Ochutnat můžete i svěží meruňkovou, třešňovou nebo borůvkovou domácí limonádu.

Pokud jste nadšenci jídel z dílny šéfkuchaře Jana Heřmánka a chodíte Na Rychtu pravidelně na obědy, vyzvedněte si kartičku u obsluhy a využijte akci 9+1. „Obsluha na kartičku zaznamená jídla, která zákazník zkonzumuje, a jakmile je jich 9, tak to desáté menu a desáté zaznamenané pivo k tomu dostane zdarma,“ vysvětluje šéfkuchař. S otevřením letní zahrádky by restaurace ráda přivítala do svého sehraného týmu nové posily.

Rychta nezapomněla ani na fanoušky hokeje, kteří rádi společně fandí českému národnímu týmu. „Od 13. května mají hosté možnost sledovat u nás všechna utkání mistrovství světa v hokeji. Budeme pouštět každý zápas, ale samozřejmě největší návštěvu očekáváme, až budou hrát naši. Bylo by dobré, aby si fanoušci na tato utkání rezervovali místa,“ říká šéf Rychty Jiří Šťovíček.

 

Hotel, restaurace a pivovar Na Rychtě

Klášterní 75, Ústí nad Labem

Tel.: +420 475 213 138,

+420 475 205 018

e-mail: info@pivovarnarychte.cz

web: www.pivovarnarychte.cz

facebook.com/PivovarHotelNaRychte


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*