Čtyřletá holčička se toulala sama po městě

  •  

Ve středu v poledne poslalo operační středisko hlídku strážníků do ulice Myslbekova, kde se toulala před domem samotná asi čtyřletá holčička jen v mikině a v bačkůrkách. Podle zástupce ředitele ústecké městské policie Jana Novotného dítě nebylo zraněné. „Dívka neznala své jméno, příjmení ani adresu svého bydliště,“ přiblížil Novotný s tím, že hlídka děvče převezla na služebnu městské policie Střekov, kde jí strážníci uvařili kakao a dali vánoční cukroví.

Poté, co strážníci zjistili totožnost a adresu rodičů čtyřletého dítěte, tak ji odvezli domů. „Zde strážníci zjistili, že u bytu kde nezletilé děvče bydlí, jsou otevřené dveře a její matka v bytě spí,“ popsal Novotný a doplnil, že matku otestovali na detekci drog ze slin a ten měla pozitivní. Protože byla matka pod vlivem drog a navíc se k ní dcera odmítala vrátit, byl kontaktován otec dítěte, který se na místo dostavil a dceru si převzal. Případem se bude nadále zabývat OSPOD.


  •  

1 komentář z Čtyřletá holčička se toulala sama po městě

  1. Přesně tak 😭😭😭soud se táhl jakou dobu,říkala jsem ,že je matka drogově závislá a její nynější přítel je dlouho době drogově závislý a ješte měl 6.12.nástup do vězení a neřeší se nic😭😭😭😭

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*