Na koupaliště i do zoo levněji, na loď zadarmo

  •  

Zahrajte si na turistu a užijte si levněji vše, co město nabízí. Díky balíčku vstupenek TicketPack+ můžete navštívit pět turistických cílů se slevou. Zajděte si do zoo, do muzea, do venkovního plaveckého areálu na Klíše nebo si lanovkou vyjeďte na Větruši a navštivte zrcadlové bludiště s více než 40% slevou.

Výhody je možné využít po předložení vstupenky TicketPack+ v elektronické nebo papírové podobě, kterou koupíte prostřednictvím mobilní aplikace SEJF nebo na pokladnách jednotlivých turistických cílů, kromě lanovky.

Balíček TicketPack+ je navíc rozšířen o jedenáct bonusů a slev. „Nabídka zahrnuje slevu na ubytování v hotelu Větruše nebo v Cyklokempu Loděnice. Výhodně lze navštívit kavárny Kukang Coffee a KOLOcafé, zmrzlinárnu Zelenkovic kopeček nebo restauraci Srdcovka,“ vyjmenovává mluvčí města Romana Macová s tím, že nejen golfisté ocení zlevněný balíček v Golfresortu Terasy a cyklisté zapůjčení městského kola v cyklocentru zdarma. Součástí bonusů je i bezplatné svezení výletní lodí Marie, zlevněný vstup do Jump arény a sada pohledů k nákupu v informačním středisku města.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*