Zahraj v Nároďáku. Vydej singl!

  •  

Hledají se nové talenty. Pomoci v tom má nová soutěž, která je určena jak zaběhnutým kapelám, tak úplně novým hudebním projektům. A to bez jakýchkoliv žánrových nebo věkových omezení. Jediná podmínka je, aby alespoň jeden člen kapely měl trvalé bydliště v Ústeckém kraji.

Zájemci mohou posílat své dvě nahrávky a jedno video ze živého hraní, klidně i amatérské kvality, na email scenaaussig@gmail.com. Porota složená ze zástupců Scény Aussig a KSULu poté vybere kapely nebo projekty, které na podzim 2023 vystoupí v ústeckém Národním domě v rámci speciálních večerů.

Z finalistů soutěže si poté hudebník a producent Jan Brambůrek vybere jednoho vítěze, se kterým v roce 2024 natočí singl ve svém Tajným studiu, kde v minulosti natáčeli například Krucipüsk, Vypsaná fiXa, Houpací koně nebo kapely severočeského labelu Yannick South.

Přihlášky do soutěže mohou kapely posílat až do 3. září. Vyhlášení vybraných vystupujících poté proběhne v říjnu. Veškeré informace k soutěži a pravidla najdete na webových stránkách www.ksul.cz.

Jiří „Póža“ Poživil, Scéna Aussig


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*