Advent ve Vědecké knihovně UJEP

  •  

Klidnou adventní atmosféru si můžete vychutnat i ve Vědecké knihovně UJEP. Buď na některé z připravených prosincových akcí, nebo jen tak posezením s dobrou knihou.
Co se výstav týče, z listopadu v knihovně přetrvávají hned dvě. Tou první je „Galicie ve fotografii”, kterou vytvořila španělská umělkyně Antonia Peña, druhou expozice „Španělské dny na UJEP” vytvořená u příležitosti předsednictví Španělska Radě EU. Třetí, novou, výstavou jsou „Udržitelné Vánoce”, které zahřejí u srdce hlavně všechny milovníky ekologie a udržitelnosti. Tuto výstavu naleznete ve vitríně vstupní haly VK UJEP.


Hned 5. prosince od 10:00 hodin se mohou, zejména studenti univerzity, připojit k online školení „Elektronické informační zdroje na UJEP”.

V pondělí 11. prosince proběhne poslední letošní „Amnestie dlužníků”. V univerzitní knihovně odpustí dluh všem, kteří v daný den vrátí dlužnou knihu u výpůjčního pultu.

Ve středu 13. prosince od 15:00 do 17:00 bude pro všechny kreativní duše uspořádán workshop „Origami”. Malé papírové výrobky se pak mohou stát osobitými ozdobami na vánočním stromečku nebo přímo dárečkem.

A pokud jste zjistili při vánočním úklidu, že vám některé věci doma přebývají bez užitku, tak je přineste ve dnech 11. až 15. prosince na SWAP, který se bude konat ve vstupní hale VK UJEP. Tato akce funguje na principu „přines, odnes, vyměň”. Věci, které již vy sami nevyužijete, tak mohou někomu dalšímu udělat vánoční radost.

 

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*