Děti z dětského domova a otevřou vánoční obchůdek s vlastními výrobky

  •  

I letos se děti z domova Truhlářova zapojily do celorepublikového charitativního projektu Obchůdky s Albertem. V sobotu 16. prosince si pak otevřou stánek v ústecké prodejně Albert v ulici Krušnohorská. Nabízet budou dárky a dekorace, které připravovaly několik měsíců, a jejichž zakoupením je nyní můžou zákazníci podpořit. Výdělek plánují využít na společné aktivity v domově a atraktivní akce na výjezdech z dětského domova.

Děti si svůj adventní obchůdek připravovaly již od září. Nejprve vymyslely sortiment a podílely se na pořízení materiálu, na který tradičně přispěl iniciátor projektu Nadační fond Albert. Následně výrobky samy tvořily. Nyní si vyzkouší i samotný prodej, což je zábavnou formou naučí komunikaci se zákazníky, nakládání s penězi a dalším důležitým dovednostem.

„Na Obchůdky se připravujeme již od léta a před startem akce vše pečlivě dolaďujeme. Letos jsou našimi favority na prodej vylévané a malované Andělky, ale určitě potěší i drobná dekorace z pryskyřice, svícínky, skřítci z různých materiálů, “ popisuje vychovatelka Lenka Mašátová.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*