Vesmírná Noc s Andersenem sklidila u návštěvníků úspěch

  •  

Knihovna Ústeckého kraje se v pátek 22. března připojila k celorepublikové akci Noc s Andersenem. Zážitkového večerního programu s vesmírnou tematikou se zúčastnilo více než 70 dětí. „V rámci akce děti postupně procházely dvanáct stanovišť, na nichž plnily různé úkoly. Celou cestou napříč knihovnou mladé čtenáře provázel příběh záchrany planety Book, z níž se postupně vytrácí moudrost a poznání,“ popisuje knihovnice Veronika Novotná, která společně s kolegy z Dětského oddělení letošní program Noci s Andersenem vymyslela.

Rodiče dětí nešetřili chválou a díky. Především pak vyzdvihovali atmosféru celé akce a ochotu zaměstnanců knihovny trávit páteční večer v práci, aby tak dětem zprostředkovali opravdu nezapomenutelný zážitek.

Akci hodnotí pozitivně i ředitelka krajské knihovny Jana Linhartová, která ji okomentovala slovy: „Organizaci a realizaci letošní Noci s Andersenem jsem nechala kompletně v režii svých kolegů a kolegyň, díky čemuž jsem si celý program mohla užít z pozice běžného návštěvníka knihovny. Musím říci, že já i můj tříletý vnuk jsme byli nadšení. Děkuji všem, kteří se na přípravách této jedinečné akce podíleli.“

Jan Černecký, Knihovna Ústeckého kraje


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*