Kulturní tip Tomáše Alberta

Foto: Petr Berounský
  •  

Bang v květnu připravujeme Elektro mafia sfing párty pro všechny, kteří mají rádi hudbu a oblékání z 30. let. – New York, jen to bude celé zabalené v moderním kabátku – hudbu zprostředkují špičkoví DJs.

O týden později se můžete těšit na ochutnávku vín s poutavým výkladem Mirka Sábo z Klubu přátel vín a Martina Macha, který provozuje vinotéku na Klíši. Tato akce vyvrcholí koncertem Justina Lavashe, bluesového mága z Velké Británie. Koncem měsíce května si u nás přijdou na své punkrockeři, vystoupí kapela The Fialky. Navíc slaví 15 let a na Ústí rádi vzpomínají, takže to bude parádní večírek.

O den později vystoupí česká metalová kapela Krleš, pro znalé není potřeba říkat víc a v osm se potkáme v klubu. Program okolních klubu momentálně nestíhám sledovat, ale mohu doporučit vystoupení kapely Black Jack Na Kopečku a ústecké kapely Inventa Storca v ústecké Mumii.

Dále dávám tip na víkendový festival ÚLET, který bude věnován adrenalinu při sjezdu letního kina na kolech a v neděli bude určen především rodičům s dětmi. Bude se zde prezentovat velká řada ústeckých sportovních klubů, kdy zároveň mohou probíhat nábory způsobem: děti si nějaký sport oblíbí a rodiče si zjistí, co daný sport obnáší, například finančně. V neposlední řadě bych chtěl pozvat na všechny domácí zápasy týmu amerických fotbalistů z SC Blades, kterým právě začala sezóna. Hraje se v Olšinkach a slibujeme bohatý doprovodný program.
Tomáš Albert, hudební klub Big Bang


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*