Nejstarší člence ústeckého fitness Contours je 77 let

  •  

Pravidelně čtyřikrát v týdnu navštěvuje ústecké fitness Contours. Nic neobvyklého, kdyby paní Zdeňka (na snímku s trenérkou Petrou Žebrovou) nebyla v 77 letech nejstarší členkou studia.

Profesí operátorka ve výpočetním středisku je už nyní na penzi a nedokáže si představit, že by pravidelný pohyb vynechala.

Co vás přivedlo do Contours?
Chodila jsem okolo výlohy a ta mě lákala. Inspiroval mě obrázek a tak jsem otevřela dveře a objednala jsem se na úvodní hodinu.

Co vás přesvědčilo, že toto cvičení je to pravé?
V nedávné době jsem v Ústí nad Labem vyzkoušela dvě posilovny, ale chyběl mi tam pocit poklidu a pohody. Také jsem se nedočkala osobního přístupu a srdečnosti, jakou zažívám zde. Všechny trenérky dělají pro klientky maximum, a to se mi líbí. Pro mě jste příjemné fitness s péčí.

Cvičila jste předtím?
Dříve jsem cvičila, pak ovšem přišly zdravotní potíže, plíživě se mi zvyšovala váha až o 18kg. Pak jsem zkoušela cvičit doma, ale to víte, moc mě to nebavilo. Člověk se nedonutí a pak vynechá. Nakonec začalo hledání alternativy a nyní chodím do Contours a se cítím se po zdravotní stránce skvěle. Věřím, že vliv na to má i cvičení.

Jakou roli ve vašem životě hraje sport a aktivní životní styl?
Od mládí jsem závodně hrála ping pong a plavala. K tomu jsem ještě zvládala další sporty například volejbal, veslování, gymnastiku. Sportuji celý život.

Cítíte nějaké zlepšení po pravidelných cvičení v Contours?
Cítím se výborně po těle. Mám posílenou psychiku, zvýšené sebevědomí, prostě se cítím báječně a jsem na cvičení už zdravě závislá. Nějaké kilo je dole a například obléknu kabát, který mi nebyl, dopnu kozačky přes lýtka. Efekt je vidět a chválí mě i přátelé.

Hlídáte si také jídelníček?
Hlídám si jídelníček dlouhodobě, ale občas si zahřeším. Musím si někdy udělat radost nějakou dobrotou.

Doporučila byste Contours kamarádkám?
Já doporučuji fitness Contours stále, přítelkyním které jsou dokonce i mladší než já, ale většině je líto vydat finance za cvičení. Mají rádi svůj klid a pohodlí. Mnohé dost kouří a tak jim radím, že peníze můžou vydat i na sebe a prospěšněji.

Jste takové sluníčko. Co vás tak nabíjí?
Mimo cvičení ráda chodím na výlety v přírodě a sleduji vědomostní soutěže.
(pž)


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*