PORADNA: Implantáty s čipem na letištích nepískají

  •  

Žen toužících po dokonalých tvarech stále přibývá a nové metody a trendy jim vycházejí vstříc. Ňadra si podle neoficiálních zdrojů nechá ročně zvětšit nebo upravit až pět tisíc Češek.

Zájem o tyto operace podle primářky ústecké kliniky plastické, estetické a laserové medicíny Esteticusti Blanky Vraspírové neklesl ani po aféře s praskajícími francouzskými implantáty PIP. „Ženy prostě chtějí mít hezká prsa, chtějí mít ze sebe lepší pocit,“ říká.

Navzdory aféře s francouzskými implantáty jsou tyto operace žádané?
Jsou žádané, ale ženy jsou opatrnější. Chtějí záruku, že implantáty jsou kvalitní a vydrží. A to splňují implantáty s Q-čipem. Na ústecké klinice tyto nejbezpečnější a nejmodernější implantáty na světě máme. Jsou to implantáty s desetiletou zárukou a pojištěním od renomované britské pojišťovny. Mají biomedicínský čip, který zaručuje maximální bezpečnost. Navíc jsou tytu implantáty ergonomické, vyrobené ze speciálního inovativního gelu. Vypadají, přizpůsobují tvar a i na dotek jsou jako přirozená prsa.

K čemu je dobrý čip v implantátech?
Lékař pomocí ruční čtečky zjistí patnáctimístný kód a vyhledá si v databázi konkrétní implantát. Snadno ho tak identifikuje a nepotřebuje k tomu žádnou písemnou dokumentaci nebo pacientku podrobovat zákroku, aby se ke kódu dostal. Prsa s čipem chrání zdraví ženy.

Nepíská čip třeba v bezpečnostních rámech na letištích nebo v supermarketech?
Nepíská, to se nemusíte bát. Jde o jinou technologii, než mají čipy třeba v elektronice.

Ani není třeba možné prostřednictvím toho čipu ženu sledovat?
Nehledejte za implantáty s čipem ani sledovací zařízení. Nejde o GPS, ale o bezpečnostní technologii, která slouží lékařům k prozrazení základních údajů o implantátu. Nic víc.

Kolik implantáty s čipem stojí?
Na ústecké klinice máme do konce června cenovou akci na ergonomické implantáty Motiva s Q-čipem. Operace stojí 64 950 korun. Oproti běžné ceně pacientky nyní ušetří 11 tisíc korun.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*