FOTO: V tropickém horku bruslili s hokejisty

Nejprve fanouškovskou návštěvu čekala prohlídka kabin hokejistů. Foto: Vít Lukáš
  •  

Nezvyklý zážitek si v neděli odpoledne odneslo několik desítek dětských i dospělých fanoušků ústeckých hokejistů. Ačkoli venku bylo vedro vhodné na koupání, pod střechou ústeckého zimního stadionu se fanoušci i členové ústeckého hokejového áčka potkali na chladném ledě.

Nejprve fanouškovskou návštěvu čekala prohlídka kabin hokejistů. Zde šla nejvíce na dračku dvojice brankařů, kteří se navlékali do výstroje, ve které pak na ledě chytali nájezdy. „Docela to tady smrdí, ale kluci mi to budou závidět,“ svěřil se osmiletý Jakub. Jeho táta poctivě do rodinného alba dělat obrázky syna s ústeckými hokejisty. Vrcholem návštěvy ale bylo samotné bruslení okořeněné snahou dát do branek obsazených brankaři nějaký ten gól. To se ale amatérům povedlo jen velmi zřídka.

Nad ledovou plochou se v horkém počasí udělala mlha, která celé akci dala tajemný nádech. K duhu přišly u teplé mikiny, kterési většina lidí přinesla. „Udělali jsme akci záměrně na konci prázdnin. Doufali jsme, že se lidé rádi ochladí, a účel to určitě splnilo,“ řekl náměstek primátora Jiří Madar.

Hokej, srpen (1) Hokej, srpen (2) Hokej, srpen (3) Hokej, srpen (4) Hokej, srpen (5) Hokej, srpen (6) Hokej, srpen (7) Hokej, srpen (8) Hokej, srpen (9) Hokej, srpen (10) Hokej, srpen (11) Hokej, srpen (12) Hokej, srpen (13) Hokej, srpen (14) Hokej, srpen (15) Hokej, srpen (16) Hokej, srpen (17)

Vít Lukáš


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*