Činoherák přidává. Na lodi zahraje na další Zkrocenku a Marlene

  •  

Pro velký zájem diváků přidá spolek Činoherák Ústí do programu na lodi Tajemství ještě dvě večerní představení a doplňuje i další doprovodné akce.

Úspěšné nastudování Zkrocení zlé ženy zahraje 28.května a na 6. června pak divadelníci přichystal inscenaci Marlene Dietrich. Předprodej pro obě představení a doprovodný program odstartuje v pondělí 19. května od 17 hodin na webu spolku.

„O představení Zkrocení zlé ženy a Marlene Dietrich byl v prvním předprodeji obrovský zájem, byla vyprodána během několika málo minut. Hledali jsme proto cestu, jak je nabídnout i více divákům. Jsme rádi, že se to podařilo,“ říká Veronika Vendlová, tisková mluvčí spolku Činoherák Ústí. „Cena za obě představení bude 290 korun za Zkrocení zlé ženy a 250 korun za Marlene Dietrich,“ dodává.

Ples maškar a ochutnávka vín
V doprovodném programu se mohou příznivci Činoheráku těšit 30. května na tradiční maškarní ples, který budou moderovat Leoš Noha a Petr Panzenberger. Hudbu zajistí Dj’s Joachym Kemba & Georgo Basket a Dj Zdeněk, nebude chybět ani soutěž masek. Událostí pro milovníky vína bude 4. června od 18 hodin degustace s předním českým degustátorem Pavlem Chrástem. Dlouholetý příznivec Činoherního studia připraví ochutnávku, na které návštěvníky seznámí s víny darovanými pro tuto příležitost špičkovými moravskými vinaři.

Loď zakotví ve Vaňově
Loď Tajemství, kterou spolku Činoherák Ústí zapůjčili bratři Formanové, připluje do Ústí už v neděli 18. května a bude kotvit ve Vaňově. Divadelní soubor herců bývalého Činoherního studia na ní od 20. května do 9. června odehraje více než 20 dopoledních i večerních představení, mezi nimiž nebudou chybět třeba Romeo a Julie, Láska práce, láska práce, Nepřítel lidu, Utrpení mladého Werthera nebo Ronja, dcera loupežníka. Třítýdenní program zahájí 20. května představením Zpátky do továren! Divadlo Demago.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*