Velkobřezenský pivovar odhalí zákulisí výroby piva

Pivovar ve Velkém Březně.
  •  

Úderem poledne se 19. září otevřou brány velkobřezenského pivovaru. Veřejnost si může prohlédnout zákulisí výroby piva při Dni otevřených dveří. „Zároveň jsme připravili bohatý kulturní program a na své si přijdou i děti,“ říká Lubomír Machoň z pořadatelské agentury DreamPro. V hlavní roli ale bude pivo.

Na co se mohou těšit návštěvníci Dne otevřených dveří ve velkobřezenském pivovaru?

Hlavně se mohou těšit milovníci piva na svého Březňáka, pro všechny je připraven i bohatý program. Návštěvníci se mohou těšit na ústeckou kapelu Stará škola nebo Petra Luftnera s kapelou, Wanastowi vjecy revival, Kabát revival nebo Walda Gang. Den otevřených dveří pak zahájí Těžkej pokondr. Během dne si návštěvníci mohou prohlédnout samotný Pivovar Velké Březno a pro jednoho vyvoleného také čeká roční renta 2 piv denně.

Do Velkého Března bude prý jezdit kyvadlová doprava?

Pro lepší dostupnost do Velkého Března je i letos připravena kyvadlová doprava, a to z Ústí nad Labem od divadla a z Děčína od hlavního nádraží. Autobusy jezdí od 11:45 až do konce – pozdních nočních hodin. Návštěvníci se tak dostanou na akci samotnou i zpět.

Jaké akce chytáte do konce roku?

I když to tak nevypadá a léto ještě neskončilo, již nyní se připravujeme na zimní akce, a to speciálně na vánoční večírky a silvestrovské party pro firmy a hotely, což je naše primární zaměření. Navrhnout téma, zajistit umělce a techniku, vše toto poskládat dohromady, aby si hosté mohli již jen užívat ten svůj večer. Pro veřejnost připravujeme ve spolupráci s městem Ústí nad Labem program na Vánoční trhy, kde jsme již třetím rokem členi realizačním týmu.  Aktuální akce a projekty jsou na www.dreampro.cz.

Redakce


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*