FOTO: Malá Skála očima prvňáčků ze ZŠ Stříbrnická

Žáci si užívali výlet. Zdroj: ZŠ Stříbrnická
  •  

Děti se základní školy Stříbrnická vyrazily na výlet do Malé Skály. V kufru nechyběly plavky ani pláštěnka, kterou jsme naštěstí vůbec nepotřebovali. Celý pobyt bylo nádherné počasí. Hotel Kavka, kde jsme byli ubytovaní, byl příjemným místem odpočinku i zábavy.

I venkovní bazén jsme užili. První den po příjezdu jsme vyrazili k Pantheonu na hradě Vranov a cestou se zastavili na vyhlídce „Zahrádka“, odkud je vidět na řeku Jizeru a její nejbližší okolí. Druhý den jsme si dopoledne zasoutěžili a po obědě vyrazili po silnici k dalšímu hradu – hradu Frýdštejnu. Zde jsme po prohlídce nakoupili suvenýry a pohledy, odtud jsme pak lesní stezkou kolem Vranova sešli do Malé Skály a k hotelu.

Celkem jsme ušli přes 7 km.Čtvrtek patřil hrám a soutěžím, odpoledne i koupání v bazénu. V pátek dopoledne jsme se ještě prošli po Malé Skále, dostali se k infocentru, kde jsme nakoupili turistické známky a vizitky. Každý večer jsme si zapisovali deník, abychom doma mohli vyprávět, co všechno jsme zažili. Ze školy v přírodě si každý z nás přivezl nejen spoustu zážitků, ale i krásných diplomů a odměn. Tak zase někdy se budeme těšit.

ZŠ Stříbrnická (1) ZŠ Stříbrnická (2) ZŠ Stříbrnická (3) ZŠ Stříbrnická (4) ZŠ Stříbrnická (5) ZŠ Stříbrnická (6) ZŠ Stříbrnická (7) ZŠ Stříbrnická (8) ZŠ Stříbrnická (9) ZŠ Stříbrnická (10)

ZŠ Stříbrnická


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*