Kulturní tip Tomáše Kareše

  •  

Začal podzim a nová sezona je v plném proudu v divadlech i v Národním domě. Miluji hudbu. Jsem člen teplické filharmonie, pedagog tamní konzervatoře a také spolu se synem hraji v naší ústecké kapele Brass Bombers a nenechávám si jako hráč ujít ani skvělé vánoční koncerty ústeckých Beatles – The Boom.

Proto bych rád všechny určitě pozval do Národního domu na další ročník Mezinárodního jazz and blues festivalu, který se tam uskuteční od 23. do 24. října. Legendární ústecká skupina Bonifanti tu pak bude 28. října slavit 51 let od svého založení. Příjemný je každým rokem i Podzim na vesnici v Zubrnicích.

Proč i v říjnu nevyrazit do přírody. Do Severočeského divadla opery a baletu zvu na Bizetovi Lovce perel. Ty tu můžete vidět 13. a 17. října. Nesmím zapomenout na divadelní festival Kult. Těším se na hru Arnošta Goldflama Hrůza v Brně, na kterou si můžete zajít podívat 23. a 26. října do budovy Činoherního studia.

Tomáš Kareš, ústecká skupina Brass Bombers


  •  

1 komentář u Kulturní tip Tomáše Kareše

  1. Dobrý den,mám maličký dotaz,neabsolvoval jste prosím základní školu v Ústí nad Labem v tehdejší Gotvaldově ulici?Děkuji za případnou odpověď.

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*