Filozofická fakulta prodává ve čtvrtek knížky za 50 korun

  •  

Na půdu Filozofické fakulty ústecké univerzity opět zavítá Velký knižní čtvrtek. Zájemci o knihy, které vyšly pod hlavičkou fakulty, si je mohou zakoupit dne 15. října za sníženou cenu 50 korun.

Prodejní místa jsou hned dvě. První je v univerzitním knihkupectví naproti Multifunkčnímu a vzdělávacímu centru v Kampusu ústecké vysoké školy, druhé ve vstupní hale filozofické fakulty. Prodej knih za sníženou cenu bude probíhat od 9:00–15:00 hodin.

Filozofická fakulta vydává odborné monografie a sborníky v několika edičních řadách zaměřených na filozofii, historii, germanistiku a politologii. Zaměřuje se také na vydávání publikací k oborovým didaktikám či obecněji mezioborově zaměřené publikace k různým regionálním či globálním tématům.

Tradičně vychází z filozofické fakulty mnoho titulů též ve spolupráci s renomovanými vydavatelstvími (Academia, Karolinum, Scriptorium, Veduta). Vydávány jsou i odborné časopisy jako např. Aussiger Beiträge, který je zařazen v renomované databázi Scopus, nebo Ústecký sborník historický a Monumentorum Custos, časopis zaměřený na problematiku památek a památkové péče.

„Tradiční Velký knižní čtvrtek je určen vlídnou cenou nejen studentům, ale všem zájemcům o kvalitní odborné knihy, jejichž autory jsou akademičtí pracovníci naší fakulty,“ uvedla Michaela Hrubá, děkanka ústecké Filozofické fakulty.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*