Našel jsem nepořádek, říká pověřený ředitel zoo Voráč

  •  

Bořek Voráč povede ústeckou zoologickou zahradu jen do konce roku, ale během několika dní prý našel v organizaci řadu nedostatků.

Od minulého týdne rozdal některé důtky a také zavřel určité části zoo. Podle něho v nich byl takový nepořádek, že kdyby přišla kontrola, hrozila by zahradě obrovská pokuta. „Okamžitě jsem zavřel truhlářkou dílnu. Každý bezpečák by se nad ní zhrozil,“ uvedl. Podle něho to měl již dávno udělat jeho předchůdce.

Nepořádek našel i na dvoře zahrady a nespokojený je i s garážemi nebo zámečnickou dílnou. „Automobily naší organizace parkují venku a přitom zaměstnanec zahrady má v garáži čtyřkolku nebo pračku,“ řekl. V další dílně v rozporu s předpisy našel zaparkované motocykly zaměstnanců. Podle něho to byla odpovědnost nejen ředitele, ale i vedoucího provozního úseku Jiřího Hanzlíka. Ten je jeden z organizátorů petice proti bývalému řediteli Jiřímu Bálkovi. „Ve funkci rozhodně nemůže zůstat,“ tvrdí Voráč. Hanzlík je dlouhodobě nemocný, proto to s ním ještě neřešil.

Ve funkci nezůstane ani ekonomka Jana Černá, která byla s bývalým ředitelem také na kordy. Ta po odchodu Bálka pracovní neschopnost ukončila. Prý si vybírá dovolenou a ředitel Voráč jí nabídl jinou práci.


  •  

1 komentář z Našel jsem nepořádek, říká pověřený ředitel zoo Voráč

  1. Tak co Vy na to pane Bálek? Sám jste si vykopal hrob.7 měsíců ve funkci a nebyl jste schopný udělat pořádek v zázemí zoo. Ještě by mě zajímalo kdo to fotil, p. Vrabcová?, měla si nafotit i svoji kancelář, tam to prý vypadá podobně, takový hnůj není ani na skládce.Udělali jste s p. Hausenblasem z Vašeho odvolání takové divadlo a teď tady všichni vidí důkazy. Teď aby jste chodil kanálama a to si ještě počkám jaké další podvody vyjdou na povrch. Ještě by se měli zveřejnit ty odměny co jste každý měsíc rozdával svým vyvoleným. Všichni co podepsali petici proti Vašemu odvolání, by sami měli odejít, i oni museli vidět co se v zoo děje a ještě Vás podporovali. Samozřejmě i zaměstnanci na tom nesou podíl viny, ale Vy jste měl dohlédnout na to, aby vše klapalo. Doufám, že všichni ti Vaši zastánci teď přestanou házet špínu na druhé a zametou si před svým prahem. A nakonec, vyjádření pana Bobka mě také rozzlobilo, každý odsuzuje druhé a nic o tom neví. Ať si velí v Praze a nestará se o Ústí. Souhlasím s p. Voráčem, v Ústí máme také schopné lidi ,kteří dokáží vést zoo a určitě lépe než Vy. Navštěvujeme zoo poměrně často a po Vašem nástupu jsme zaznamenali pouze to, že naše děti musíme nutit aby s námi do zoo šli. Vše co je tam táhlo jste zlikvidoval. Občerstvení bída, zaměstnanci nespokojení, když jsme napsali několikrát na návštěvní knihu nějakou připomínku, nikdy nebyla zveřejněna! Proč?

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*