Kulturní tip legendárního dýdžeje Miroslava Haška

  •  

Jako jeden z prvních profesionálních dýdžejů v Ústí a zakladatel rádia North music musím Ústečany pozvat na koncerty. 20. listopadu si nenechte v Národním domě ujít Dixiland na Labi.

Jedná se o koncert v rámci Česko – německých dnů kultury. Dixiland měl v Ústí vždy dobré zázemí, už od 60. let. Věnovali se mu studenti ze středních škol i původní Pedagogické fakulty.

21. listopadu chci všechny pozvat do Národního domu na naší Stoletou diskotéku, kterou s Ivanem Dostálem děláme již řadu let. Od nového roku bychom se na těchto akcích rádi vrátili i k soutěžím. Na tyto diskotéky chodí několik generací lidí, což je úžasné. Proč ten název? Původně takový nebyl, ale když mně bylo 51 let a Ivanovi 49, uvědomili jsme si, že to dohromady dělá stovku.

Dva dny na to – 23. listopadu, je ve stejném prostoru koncert české pěvecké i skladatelské legendy Jaroslava Wykrenta s kapelou. Patří mezi zakladatele skupiny Synkopy a je označován jako dvorní textař Marie Rottrové. To 28. listopadu bude v Národním domě slavit ústecká skupina Bonifanti 51 let na scéně. Tam si s nimi zazpívám tři, čtyři oblíbené písničky.

30. listopadu v Nároďáku zahrají polští Drunk Lamb. Jejich bluesrockový koncert může být skvělým hudebním zážitkem.

Miroslav Hašek, legendární ústecký dýdžej


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*