Školáci na Neštěmické měli strašidelnou párty

  •  

Dlouho avizovaná a pečlivě připravovaná Strašidelná párty, která se konala v předvečere prvního adventního víkendu na Základní škole Neštěmická  Na Vyhlídce v Ústí nad Labem měla velký ohlas.

Pořadatelé ocenili především návštěvnost nejen  samotných školáků, ale také jejich kamarádů a především rodičů.  Příjmené bylo, že všichni  dodrželi danou podmínku – přijít  v maskách. Pořádající škola si může za svůj další počin napsat jedničku, protože takový nával veřejnosti  snad ani nečekala. Chvílemi ve škole a hlavně v  tělocvičně nebylo kam šlápnout.

Potěmnělá škola byla večer ideálním místem pro daný  účel, který si organizátoři předsevzali.  Párty , kterou si děti  na školním parlamentu před časem  vymyslely, byla  skutečně strašidelná a  zprvu  velkým  testem odvahy. Kluci a děvčata museli  mimo jiné projít temnými  chodbami školy, kde na ně čekaly šikovně nastrčené hrůzostrašné nástrahy.  Masky, v nichž se účastníci představili i pozorné porotě, podtrhly pěknou akci  bezezbytku a nutno dodat, že se v nich nejen  školáci  vyřádili.

Poděkování patří také všem dospělým, kteří  připravili jak se sluší a patří na párty nezbytné  a  chuťově vynikající občerstvení všeho druhu. Domů si někteří odnášeli, kromě pěkných dojmů,  velmi  hodnotné ceny,  které škola zakoupila těm, jejichž nápadité masky se nejvíce líbily.

Základní škola Na Vyhlídce  usiluje  systematicky o neformální sblížení  a  spolupráci s veřejností  už  několik let.  Všechny  akce,  které se doposud uskutečnily, byly příznivě přijímány.  A´t už to  byly např. nejrůznější  tématicky laděné akce a  jarmarky,   velké sportovní  dny, slavnostní  zahajování  výuky v prvních třídách, vyřazování  žáků z devátých tříd nebo  vánoční akademie.  Těsně před vánočními svátky, 17. prosince odpoledne, škola opět pořádá jarmark. Tradičně se tu prezentují jednotlivé  třídy svými výrobky, které  jsou buď  originálními dárky pod stromeček nebo  zkrášlí domácnosti v rodinách žáků.  Poděkování školy  patří  všem, kteří aktivně přispěli ke zdaru  této mimořádně pěkné akce.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*