FOTO: Na ZŠ Střibrnická si užívali vánoční trhy

  •  

I letos jsme připravili na Základní škole Stříbrnická pro rodiče našich žáků vánoční trhy. Přípravy začaly již notný kus před samotným dnem D, kdy žáci vyráběli výrobky, kterými si chtěli přispět do třídního fondu.

V samotný den začaly trhy v 16:30 hod, tedy celou hodinu před třídními schůzkami, nicméně i během nich se u stolečků stále čile prodávalo. Kromě výrobků rodiče i žáci mohli ochutnat dortíky a koláčky, vánoční cukroví a také náš speciální svařák (děti tedy nealko J).

Jedním z artiklů našich trhů byl také školní časopis, který vyrábí na kroužku tým 6 žáků. Zprávy z dění ve škole, soutěží a dalších školních aktivit, zprávy z mezinárodních projektů a výjezdů do zahraničí, anketní otázky (tentokrát na téma „jak často a co čtěte – tématem tohoto čísla byla totiž „kniha“) a samozřejmě také nezbytný anglický a německý list na procvičování cizích jazyků.

Vánoční trhy se letos velmi vydařily, podařilo se prodat většinu z našich výrobků a tak i příspěvky do třídních fondů jednotlivých tříd jsou jistě pěkné a žáci je ocení při letních výletech za poznáním našeho města či jeho okolí.

Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (1) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (2) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (3) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (4) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (5) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (6) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (7) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (8) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (9) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (10) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (11) Vánoční trhy ZŠ Stříbrnická (12)

ZŠ Stříbrnická


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*