Ústečtí studenti se mohou přihlásit do celorepublikové soutěže univerzitních kapel

  •  

Hraješ v kapele a studuješ UJEP? Zapoj se do ústeckého kola univerzitního souboje kapel University band contest 2016!

Už 4. ledna odstartovaly registrace do celorepublikové soutěže University band contest 2016, univerzitní soutěže kapel, kterou pořádají místní studentské organizace.

Přihlásit se mohou univerzitní kapely z deseti měst České republiky včetně Ústí nad Labem. V každém městě se uskuteční regionální kolo, jehož vítězové postupují do republikového semifinále a následného finále.

O pořadí rozhodují návštěvníci a porota složená z řad odborníků a studentů.

Cílem soutěže je dát univerzitním kapelám příležitost k seberealizaci, zkušenosti v hudební branži a možnost reprezentovat svou univerzitu a město v celonárodním měřítku.

Na vítěze čeká titul absolutního vítěze UBC 2016, možnost hraní na vybraných festivalech a akcích studentských unií a samozřejmě věcné dary od sponzorů.

Vítězem loňského ročníku se stala olomoucká kapela The Complication, která měla díky soutěži možnost zahrát si na Budějovickém Majálesu 2015, festivalu DOKOŘÁN nebo na festivalu Šternberský Kopec.

Pokud je alespoň jeden člen kapely studentem některé z pořádajících univerzit, stačí už jen vyplnit přihlášku, která je k dispozici na internetových stránkách http://www.universitybandcontest.cz/ a společně s fotografií a ukázkami tvorby ji poslat na E-mail: registrace@universitybandcontest.cz.

 

Studentská unie UJEP


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*