Na Rychtě změní speciální menu

  •  

Od poloviny února si v Pivovar Hotelu Na Rychtě budete moci pochutnat na tradičních pokrmech, které bezesporu patří k zimě. Speciální menu nově nabídne trhané hovězí pomalu tažené v silném základu s drcenými tomaty; pivní cibulačku se smaženou pikantní kroketou ze sýra romadur nebo duroc steak s restovanou kořenovou zeleninou s ragú z černé čočky a fenyklovým salátem.

Na své si přijdou i milovníci těstovin. V nabídce budou tagliatelle s opečenými plátky pravé býčí svíčkové, keříčkovými rajčaty a rucolou. Jako dezert můžete vyzkoušet marinované jablko s křupavou mandlovou sušenkou a studenou karamelovo-smetanovou omáčkou. K vydatnějším zimním pokrmům se výborně hodí i silnější pivo jako například Rychtovar 14° – světlý spodně kvašený speciál.

Speciální menu je součást stálého jídelního lístku, který se doplňuje každé zhruba tři měsíce o nové pokrmy vhodné pro dané období.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*