Na Velikonoce chystá Rychta speciální sváteční menu

  •  

Oblíbená ústecká restaurace Na Rychtě chystá zajímavou velikonoční nabídku skvělého svátečního jídla i piva. Ochutnat budete moci pokrmy typické pro svátky jara a poté tyto zapít zeleným pivním speciálem. „Kopřivový speciál je opravdovým hitem, o který je velký zájem, a bývá rychle vyprodán. Jako každý rok bude též připraven v 1,5litrových PET láhvích. V naší nabídce bude již od 31. března.

V nápojovém lístku dojde ke změně v nabídce, kdy pro zimní období typickou Ústeckou višeň vystřídá svěží jarně-ovocné pivo Ústecká malina,“ říká vrchní sládek Pavel Rottenborn. Gastronomické velikonoční menu doplní na jeden týden stálý rychtářský jídelní lístek.

V nabídce ústecké restaurace se objeví týden před samotnými svátky. Najdete v něm skvělé pokrmy z typicky velikonočních surovin. „Stejně jako v minulých letech hosté dostanou slevu 10 %, pokud si objednají celé menu i spolu s výborným kopřivovým pivem,“ dodává šéfkuchař Jan Heřmánek. Nabídka velikonočního menu bude sestávat z předkrmu, hlavního jídla a dezertu. „Odstartovat sváteční hodování budou hosté moci vajíčkovým salátem s uzeným pstruhem a křupavým toustem opečeným na rozpuštěném másle. Jako hlavní chod připraví rychtářská kuchyně roládu z králičího hřbetu v anglické slanině na bylinkách, s velikonoční kopřivovou nádivkou s mačkaným hráškem a mátou. Chybět nebude ani sladká tečka na konec, v podobě tradičního velikonočního mazance s vanilkovou omáčkou a mangovo-bazalkovým chutney,“ doplňuje šéfkuchař.

Pivovar Hotel Na Rychtě
Klášterní 75/9
400 01 Ústí nad Labem
Tel.: +420 475 213 138,
+420 475 205 018
E-mail: info@pivovarnarychte.cz
www.pivovarnarychte.cz


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*